Monipuoliset työtehtävät odottavat motivoituneita henkilöitä

Voit olla työurasi alussa tai jo hieman työkokemusta kartuttanut IT-osaaja. Koulutustaustallasi ei ole merkitystä, mutta tekninen harrastuneisuus katsotaan eduksesi.

Osaajia etsitään laajasti erilaisiin tehtäviin. Uusi työpaikkasi voi olla esimerkiksi ohjelmistoalan kasvuyrityksessä, IT-infrapalveluntarjoajalla, yrityksen tietohallinnossa tai ohjelmistotestauksen ja laadunvarmistuksen asiantuntijayrityksissä.

Tarjolla olevat työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevat yrityksestä riippuen. Uusi roolisi voi olla esimerkiksi Microsoft, Linux, Citrix -teknologioiden järjestelmäasiantuntija, lähituki, sovellusasiantuntija, helpdesk-osaaja, tietoliikenneasiantuntija, ohjelmistokehittäjä tai -testaaja. Yritykset etsivät myös mm. IT-projektipäälliköitä, ratkaisumyyjiä, teknisiä konsultteja ja ERP/CRM-asiantuntijoita.

Rekrytointikriteerit vaihtelevat yrityksittäin ja erilaisten työtehtävien mukaan. Eri yritykset ovat palkanneet vastaavien rekrytointiohjelmiemme avulla jo yli 1200 ammattilaista.

Saat perusteellisen perehdytyksen uusiin tehtäviisi

Pääset aloittamaan heti käytännön työtehtävissä, minkä lisäksi saat uutta osaamista ohjelmaan kuuluvan teknologiakoulutuspaketin kautta. Koulutusjakson aikana pääset näyttämään taitosi uudessa työpaikassasi. Kehityt uuteen rooliisi työskennellen mielenkiintoisten työtehtävien parissa.

Ohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan uuden työpaikan. Voit myös itse etsiä itsellesi sopivan yhteistyöyrityksen. Lopullisesta valinnasta päättävät alueelliset TE-toimistot.

Kun tuleva työnantajasi on löytynyt, yritys solmii kanssasi 5-7 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen, jonka tavoitteena on vakituinen työsopimus Koulutuksen kesto (5-7 kk) riippuu lisäkoulutustarpeestasi. Tyypillisin pituus ohjelmalle on 6 kk.

Tutustu alueellisten ohjelmiemme tarjoamiin mahdollisuuksiin

Lisätietoa alueellisten ohjelmiemme tarjoamista työtehtävistä saat ohjelmien omilta sivuilta:

Uusi IT-duuni Kuopio – Työtehtävät

Uusi IT-duuni Turku – Työtehtävät

Lue lisää koulutusohjelmasta: Koulutus | Hae nyt!

 

Yhteistyössä
Kuva: kumppani FEC
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.