Koulutus, joka päivittää asiantuntijuutesi

Rekrytoivan koulutusohjelman tarkoituksena on löytää juuri sinulle sopiva työnantaja sekä päivittää ammatillista osaamistasi. Tärkeä osa rekrytoivaa koulutusohjelmaa on työtehtäviäsi tukeva koulutus, joka järjestetään alan johtavien asiantuntijoiden toimesta.

Koulutuspäivät sijoittuvat koulutusohjelman ajalle, ja niiden tavoitteena on varmistaa työllistymisesi sekä uuden osaamisen kehittyminen. Pääset kehittämään taitojasi sekä ammentamaan arvokasta erityisosaamista.

Henkilökohtaisesti räätälöitävä koulutus antaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi juuri sinua kiinnostavan, tulevan tehtäväsi vaatimusten mukaisesti. Koulutuksen avulla voit esimerkiksi päivittää tai syventää nykyistä osaamistasi tai täydentää sitä uudella teknologisella osa-alueella.

Uusi osaaminen luo polun uudelle uralle

Valitsemme osaamistasi ja tulevaa työrooliasia parhaiten tukevat koulutukset IT-alan parhaiden kouluttajien kurssitarjonnasta. Rekrytoivan koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on vakituisen työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille koulutusjakson päätyttyä ja saamasi asiantuntijakoulutus tukee tätä tavoitetta. Koulutusohjelman ajan työskentelet koulutussopimuksella.

Kouluttajakumppaneinamme eri alueiden ohjelmissa toimivat mm.

Katso ohjelmakohtaiset kouluttajat ohjelmien omilta sivuilta.

Voit aloittaa rekrytoivassa koulutusohjelmassa heti, kun sinulle sopiva yritys ja tehtävä ovat löytyneet. Jätä siis hakemus mahdollisimman pian.

Tutustu alueellisten ohjelmiemme tarjoamiin mahdollisuuksiin

Lisätietoa alueellisten ohjelmiemme tarjoamasta koulutuksesta saat ohjelmien omilta sivuilta:

Uusi IT-duuni Kuopio – Koulutus

Uusi IT-duuni Turku – Koulutus

Lue lisää koulutusohjelmasta: Työtehtävät | Hae nyt!

Yhteistyössä
Kuva: kumppani FEC
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.